A Digital Dentistry Society olaszországi nemzetközi kongresszusa

A Digital Dentistry Society büszkén jelenti be, hogy nemzetközi kongresszusát Cernobbióban, a Comói-tónál, a csodálatos Villa Erba Kiállítási és Központban rendezi meg 2021. november 4–6. között. 

A digitális fogászat legjelentősebb tudományos eseményén vezető klinikai szaktekintélyek és kutatók mutatják be a legújabb digitális technológiákat és ezek betegellátásban történő alkalmazását. 

A Világkongresszusra érkezők megismerhetik a DDS (Digital Dentistry Society) munkásságát, amely – mintegy iránytűként – segíti a klinikai kutatást és validálást, valamint a fogorvosok digitális oktatás folyamán felmerülő kérdéseinek megválaszolását.

Szeretettel várjuk mindazokat a fogorvosi területen dolgozókat, akik a digitális fogászati tudásukon szeretnének tökéletesíteni – legyenek akár fogorvosok, fogtechnikusok, szájhigiénikusok, fogászati asszisztensek, radiológusok vagy szoftverfejlesztők. 

A kiemelt szakmai előadók interaktív előadásai alkalmat teremtenek az eszmecserére, míg 

a kiállítók jóvoltából lehetőségük nyílik testközelből megtekinteni a legújabb termékeket és technológiai újdonságokat. Jöjjön és társalogjon akár erről is a kongresszuson megismert új ismerősökkel, vagy találkozzon újra rég nem látott barátaival! 

Végül, de nem utolsósorban, töltődjön fel Ön is a páratlan elhelyezkedésű, Comói-tó partján fekvő, művészi és történelmi szépségű villákban! Gyönyörködjön a természet varázsának és az építészet szépségének összhangjában, amelyek együtt a világ egyik legismertebb és legnevezetesebb helyét alakították ki.

A DDS a kutatásra összpontosít: Poszterfelhívás 

A világkonferencián részt vevő kutatóknak és orvosoknak a Digital Dentistry Society által meghatározott tagokból álló bizottság előtt nyílik lehetősége, hogy egy 7 perces, rövid előadásban bemutathassák eredményeiket – amennyiben benyújtották előzetesen absztraktjaikat. 

Továbbá valamennyi elfogadott absztrakt publikálásra kerül a Proceedings of the Digital Dentistry Society (DDS) Global Congress-ben, egy erre az alkalomra kiadott Journal of Dentistry (Elsevier, Q1, indexelt Pubmed, Impaktfaktor 3.2) számban – ez a társaság vezető lapja. 

Az absztraktok beadási határideje 2021. augusztus 30. Az ezt követően beérkezett absztraktok elutasításra kerülnek.  

A kategóriánként három legjobb poszterelőadó díjazásban, valamint külön említésben részesül a kongresszusi gálavacsorán. 

Az egyes kategóriák nyertesei 1000 €, míg a második helyezettek 500 € pénzjutalomban részesülnek. 
– Minden résztvevő a DDS Tudományos Bizottsága által kiállított oklevelet kap. 

Fontos időpontok: 

  • 2021. január 30.: megnyílik a kongresszusi regisztráció/absztraktbenyújtás lehetősége
  • 2021. augusztus 30.: absztraktleadási határidő 
  • 2021. szeptember 15.: értesítés az absztraktok elfogadásáról 
  • 2021. október 30.: poszterbeadási határidő 

Csatlakozzon Ön is a Digital Dentistry Society nemzetközi kongresszusához! 

További információ (angol nyelven): 
https://conference.digital-dentistry.org/ 

Leave a Reply

%d bloggers like this: