The True Power of Digital Dentistry- Dr. Christian Coachman előadása Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikán

Május 25-én  Dr. Christian Coachman a Fogpótlástani Klinika vendégeként nagy sikerű előadást tartott a Semmelweis Egyetemen.

Előadásának címe és témája: The True Power of Digital Dentistry. Understanding how technology can change the way we think, communicate and work as a team to provide quality comprehensive care.

Dr. Christian Coachmant a digitális és az esztétikai fogászat iránt érdeklődők számára biztosan nem kell bemutatni.   A 6. generációs brazil fogorvos családja 2019-ben a Guiness rekordok könyvében is szerepelt a fogászatban eltöltött 170 éves múltjuk alapján. Christian Coachman fogtechnikusként majd fogorvosként végzett a Sao Paulo Egyetemen. Olyan fogorvosokkal dolgozott együtt mint, Eric Van Dooren (Belgium), Galip Gurel (Törökország), Mauro Fradeani (Olaszország), Nitzan Bichacho (Izrael), Andrea Ricci (Olaszország), Mario Groisman (Brazília) és Marcelo Calamita (Brazília). A Drs Goldstein, Garber, and Salama, alapította  Team Atlanta laboratóriumának vezető keramikusa volt  5 éven keresztül. Az egyetlen fogorvos, aki tagja a világ 3 vezető esztétikai akadémiájának a  Brazilian Academy of Esthetic Dentistry-nek , a European Academy of Esthetic Dentistry-nek és az American Academy of Esthetic Dentistry-nek. Számos fogászati termék, eljárás kidolgozásában vett részt, mint például a  Facially-driven Digital Orthodontic Workflow az Invisalign®, Align® Technology-val közösen. A Formlabs Dentallal indított együttműködés eredménye az a  nemzetközi oktatóprogram, melynek állomásaként Budapestre is ellátogatott.  

Dr. Coachman a fogászat világának legjobb előadói közé tartozik. Lélegzetvisszafojtva hallgattuk előadását, amelyben a digitális fogászatról olyan magabiztos tudással beszélt, ami megkérdőjelezhetetlenné tette az általa vázolt digitális jövőt. Előadásában arra hívta fel a figyelmet, hogy mi kell ahhoz, hogy a digitális fogászat világában sikeresek legyünk, sikeres praxist működtessünk és hogyan használhatjuk a kollektív intelligencia és a csapatmunka erejét a komprehenzív ellátás megvalósításához.  

A remek hangulatú esemény a hallgatóság soraiban ülő fogorvostan-hallgatók, oktatók és fogászati szakemberek számára is hosszútávon  motivációt ad a digitális fogászat mindennapos kihívásainak leküzdéséhez!

Fotó: Draskovics Ádám

Leave a Reply

%d bloggers like this: