Híreink

Digitális Fogászati Egyesület

A Digital Dentistry Society olaszországi nemzetközi kongresszusa

A Digital Dentistry Society büszkén jelenti be, hogy nemzetközi kongresszusát Cernobbióban, a Comói-tónál, a csodálatos Villa Erba Kiállítási és Központban rendezi meg 2021. november 4–6. között.  A digitális fogászat legjelentősebb tudományos eseményén vezető klinikai szaktekintélyek és kutatók mutatják be a legújabb digitális technológiákat és ezek betegellátásban történő alkalmazását.  A Világkongresszusra érkezők megismerhetik a DDS (Digital Dentistry Society) munkásságát, amely – mintegyBővebben: “A Digital Dentistry Society olaszországi nemzetközi kongresszusa”

Nemzetközi Digitális Fogászati Konferencia: DDS 2021 November 4-6: Cernobbio, IT

A digitális fogászat területének legjelentősebb nemzetközi tudományos eseményén vezető klinikai szaktekintélyek és kutatók mutatják be a digitális technológia legújabb innovatív megoldásait és ezek betegellátásban történő alkalmazását.  A Kongresszus témái: Intraorális és arc szkennerek  CBCT és korszerű képalkotó eljárások az orális-maxillofaciális radiológiában CAD/CAM szofteverek és digitális fogászat Digitális fogpótlástanÚj anyagok a digitális fogászatban 3D nyomtatás és  bionyomtatás aBővebben: “Nemzetközi Digitális Fogászati Konferencia: DDS 2021 November 4-6: Cernobbio, IT”

Megjelent a Fogpótlástani Klinika Digitális Fogászati Munkacsoportjának weboldala.

Megjelent a Fogpótlástani Klinika Digitális Fogászati Munkacsoportjának weboldala, amelyen a hazánkban elérhető intraorális szkennerekről tájékozódhatnak az érdeklődők. A linken megtekinthető: http://fogpotlastan.szkennerteszt.testingsolutions.hu/ Egyre több új intraorális szkenner jelenik meg a piacon, melyek gyártónként különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Az elmúlt pár évben ugrásszerűen megnőtt az intraorális szkennerekkel kapcsolatos vizsgálatok száma (pontosság, szkennelési idő, szkennelési stratégia) azonban nincs az olyanBővebben: “Megjelent a Fogpótlástani Klinika Digitális Fogászati Munkacsoportjának weboldala.”

Megalakult a Magyar Digitális Fogászati Egyesület

2021. március 24-én a Zoom platform online felületén megalakult – a Magyar Fogorvosok Egyesületének égisze alatt – a Magyar Digitális Fogászati Egyesület (DFE), a hazai digitális fogászat fejlődésének elősegítése, a digitális fogászattal foglalkozó tudományos munka ösztönzése és eredményeinek gyakorlatba való átültetése céljából. Az egyesület teljes jogú tagja a világ legnagyobb digitális fogászati szervezetének, a Digital Dentistry Society(DDS)-nek.Bővebben: “Megalakult a Magyar Digitális Fogászati Egyesület”

%d blogger ezt szereti: